Handlekurv

Badelandet

Sist oppdatert: 22. november 2022

Hvilke regler har dere i Badelandet?

For din egen og andres sikkerhet har vi følgende regler i Badelandet.

Ved brudd på ordensreglene under, eller ved generelt dårlig oppførsel, vil man bli bortvist fra Dyreparken/Badelandet uten forvarsel. Dette gjelder også dersom man ikke etterfølger ansattes anvisning. Beløp for dagsbillett vil ikke bli refundert, og ved gjentatt dårlig oppførsel kan årskort/sesongkort bli inndratt uten at beløpet refunderes. Større overtredelser vil føre til politianmeldelse.

Store badeleker, madrasser o.l.
Du kan ta med små badeleker, men ikke store oppblåsbare madrasser, oppblåsbare dyr eller lignende. Dette kan være til sjenanse for andre gjester og hindrer badevaktene i å ha oversikt over bassenget.

Snorkel/svømmeføtter
Vi tillater ikke bruk av snorkel eller svømmeføtter i anlegget. Barn kan lett få vann i snorkelen når det er mange gjester, og svømmeføtter kan fort treffe andre.

Egne parasoller
Det er ikke lov å medbringe egen parasoll. Vi er redde for at disse skal fly av gårde ved plutselige vindkast.

Barnevogner
Det er ikke tillatt med barnevogner i Badelandets inneområde. Disse parkeres på anvist plass. Unntak er dypvogner med baby i, og barn som sover i vognen. Bagger og utstyr skal oppbevares i garderobeskap og ikke settes i inneområdet.

Sparkesykler etc.
Sparkesykler, sykler, rullebrett og rulleskøyter er ikke tillatt.

Bagger
Bagger og annet utstyr skal ikke tas med inn i inneområdet, men oppbevares i garderobeskap.

Kjæledyr
Kjæledyr har ikke adgang til Badelandet.

Grilling
Av hensyn til brannfare er grilling ikke tillatt.

Røyking
Røyking er ikke tillatt verken inne eller ute i Badelandet. En egen røykesone finnes ikke langt fra Superspeed. Dette forbudet gjelder også for e-sigaretter.

Tyveri
Tyveri av mat / tyveri fra butikker (herunder å spise på buffé uten å betale), tyveri fra andre gjester eller tyveri av Badelandet eiendom fører umiddelbart til bortvisning. Politianmeldelse vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Alkohol/rusmidler
Bruk av alkohol eller rusmidler er ikke tillatt. Synlig berusede personer får ikke oppholde seg i Badelandet.

Truende oppførsel
Truende og/eller ufin oppførsel ovenfor andre gjester eller ansatte er ikke tillatt. Slik oppførsel fører til umiddelbar utvisning. Politianmeldelse vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Brudd på regler
Brudd på regler i aktiviteter som medfører fare for liv og helse, eller medfører evakuering/driftsstans vil føre til umiddelbar utvisning.

Badelandet