Handlekurv

Mat med underholdning

Gjør deg klar for det morsomste eller mest spennende måltidet du har hatt. Du kan velge mellom flere unike frokosttilbud som gir en ekstra god og energirik start på en spennende dag, i tillegg til en helt ny matopplevelse på dagtid. Frokostprodukter kan bookes for helger (lørdag og søndag morgen) fra påske t.o.m. høstferien, og hver dag fra begynnelsen av juni t.o.m. midten av august.

Frokostopplevelser i Dyreparken og Abra Havn

Morgensafari med frokost

Start dagen med en dyrisk frokostopplevelse! Morgenstunden i Dyreparken er helt klart den beste. Det er stille og rolig og dyrene er ofte mer aktive om morgenen.

Frokostfest på låven

Start dagen med en skikkelig frokostfest på låven på KuToppen. Møt Klara og Chickolina start dagen din med en total gårdsopplevelse.

Spis så mye pizza dere vil!

Pizzabuffé på kveldstid i Dyreparken

Enten du skal på Kaptein Sabeltann- eller Sirkus Jesper-forestilling på kveldstid er dette et meget bra alternativ! Dersom du overnatter på ett av Dyreparkens overnattingssteder kan du også benytte deg av dette tilbudet – perfekt på ankomstdag eller når du bare vil ha en kveldstur for å føle på stemningen i Parken på kveldstid.

Gorines Vertshus holder åpent fra kl. 19 – 22.30 i perioden 6 . juli – 2. august 2023 (mandag til lørdag).

Spis så mye pizza du vil, inkludert deilig salatbuffé (drikke kan kjøpes på restauranten hvis ønskelig).

Voksen 14 år+: 219,-

Barn 3-13 år: 79,-

Barn 0-2 år: Gratis

Bestill her