Klaras kokosmakroner
Kokosmakroner! Det er jo KOS i navnet, så dette er jo bare midt i blinken som juleKOS!
Klaras eplekjekke eplegløgg
Det du trenger er:
- 6 egg
- 400 gr kokos
- 400 gr sukker
SLIK GJØR DU:
Separer eggeplommen fra eggehviten. Viktig at det ikke kommer noe plumme i hviten! Bland alt i en tykkbunnet kasserolle. Varm den sakte opp, mens du rører, til den er så varm at du ikke kan ha fingeren oppi. Men den skal ikke koke! Ha massen i en sprøytepose. Sprøyt ut små klatter på et stekebrett.
Stek midt i ovnen 200°C i ca 10-15 min til de er gyldne. Avkjøl på rist.
TIPS: Disse bør du oppbevare i en tett boks. Gjerne med bakepapir mellom lagene. Det går også an å dyppe kokosmakronene i smeltet sjokolade etter de er avkjølte. NAM!
Se Klara lage kokosmakroner her!
I denne episoden av Klaras Julekjøkken lager hun kokosmakroner!
Se flere oppskrifter og filmer her:
Klaras Pepperkakemilkshake
Finnes det noe så superdigg som milkshake? Nei! Og hvertfall ikke denne julete pepperkakemilkshaken!
Klaras klinkokos havrekuler
Disse #episke havrekulene med kokosdigg på passer heeelt perfekt som juledigg!
Klaras eplekjekke eplegløgg
Når det er skikkelig kaldt ute, er det #superdigg med en kopp rykende varm eplegløgg!
Klaras puffede sjoko-risboller
Noe som er skikkelig juledigg, er puffede risboller, spesielt med MASSE SJOKOLADE!
Har du fått med deg Jul på KuToppen?
Vil du ha oppskriften på hvordan julestemningen skal sikres i år? Se Jul på KuToppen på kino og opplev Jul på KuToppen i Dyreparken!